320-worldbank-logo

Україна отримала фінансування від Міжнародного банку реконструкції та розвитку (МБРР) в різній валюті для покриття витрат на Проект розвитку міської інфраструктури – 2 (ПРМІ-2).  Передбачається,   що   частина  коштів   цієї   позики   буде   використана   для  здійснення правомочних  платежів в рамках контракту щодо реконструкції каналізаційних насосних станцій в місті Нововолинськ.
Підприємство «Нововолинськводоканал» житлово-комунального об’єднання Нововолинської міської ради запрошує правомочних учасників торгів надати свої запечатані тендерні пропозиції для реконструкції п’яти каналізаційних насосних станцій №1-№5 в місті Нововолинськ, а саме для заміни існуючого технологічного та електричного обладнання, в тому числі встановлення: п’ятнадцяти насосів з витратами Q=200 м3/г, Q=300 м3/г, Q=500 м3/г, п’яти дренажних насосів з витратами Q=12 м3/г, обладнання захисту пуску з системою автоматичного керування насосами для кожної КНС, а також заміни освітлення та вентиляцій у будівлях КНС (Об’єкти).
 Термін виконання робіт складає 150 днів.
 Міжнародні конкурсні торги будуть проводитись відповідно до процедури одностадійних торгів визначеної Банком. Тендер буде проводитися у відповідності до процедур міжнародних тендерних торгів, описаних у World Bank’s Guidelines: Procurement under IBRD Loans and IDA Credits, від січня 2011 (з виправленнями від липня 2014) (“Посібник із закупівлі”), та є відкритим для всіх правомочних учасників як визначено у Посібнику із закупівель. Додатково звертаємо увагу на параграфи 1.6. та 1.7, в яких визначена політика МБРР щодо питання конфлікту інтересів.
Кваліфікаційні вимоги учасників торгів викладені у документі

Novovolynskvodokanal-NOV_IFB_02_ukr