Шановні абоненти !

         Змушені ще раз нагадати Вам, що Ваша заборгованість нашому підприємству дуже велика й складає на сьогодні 5, 311 млн. грн. Враховуючи, що Ви є нашим абонентом протягом багатьох років, ми намагалися зберегти нашу співпрацю й неодноразово нагадували про необхідність погасити борг, про­понуючи вигідні для Вас умови його погашення. Незважаю­чи на те, що Ваш борг продовжував зростати, ми не відключили Вас від послуг, продовжуючи при цьому їх надавати. Погодьтесь, ми завжди намагалися зрозуміти Ваші проблеми, незважаючи на те, що реальних спроб вирішити це питання з Вашого боку не було.

         Одна ця обставина змушує підприємство «Нововолинськводоканал” згідно Закону України «Про житлово-комунальні послуги» «Обмежити (припинити) надання відповідної комунальної послуги її споживачу у разі непогашення в повному обсязі заборгованості за спожиті комунальні послуги».                                                                                         

         Крім того, відповідно вище наведеного Закону України у разі несвоєчасного здійснення платежів, навіть після відключення Ви зобов’язані сплатити пеню в розмірі 0,01 відсотка суми боргу за кожен день прострочення.

        На підставі наведеного з 01 лютого по 31 березня 2020 року будуть проводитись відключення боржників від системи водопостачання.

        Тому, просимо вибачення інших споживачів, які своєчасно та сумлінно сплачують наші послуги, за тимчасові незручності у відсутності водопостачання.

Сплатіть заборгованість і Ви отримаєте гідні умови надання послуг!

Адміністрація підприємства “Нововолинськводоканал”