Підприємство «Нововолинськводоканал» є стратегічним підприємством комунальної сфери, яке, незважаючи на складну епідеміологічну ситуацію, цілодобово надає мешканцям воду, збирає стічні води та виконує їх очищення на міських очисних спорудах каналізації.

          Тоді, як більшість підприємств зупинилась або змушена перейти на роботу та спілкування он-лайн, основні підрозділи підприємства «Нововолинськводоканал»  працюють у штатному режимі, підтримуючи безперервний виробничий технологічний процес.  Фахівці Водоканалу – слюсарі, електрогазозварники, машиністи насосних станцій, контролери, водії автотранспорту, лаборанти – так само, як і лікарі та соціальні працівники, під час карантину повинні виконувати свої обов’язки. Аварійні ситуації на мережах трапляються щодня, без поправки на карантин. Підприємству необхідно сплачувати за електроенергію, реагенти та паливно-мастильні матеріали, здійснювати закупівлю труб та запірної арматури, платити податки, виплачувати заробітну плату працівникам, які цілодобово задіяні у забезпеченні життєдіяльності міста, сел.Благодатне та навколишніх сіл. Відсутність коштів у підприємства може привести до обмеження водопостачання або його припинення з непередбачуваними наслідками.

З огляду на складну ситуацію, у якій ми разом опинилися, колектив підприємства «Нововолинськводоканал» закликає абонентів до розуміння та підтримки у цей непростий час.

Просимо вас знайти можливість сплатити за спожиті послуги з водопостачання і водовідведення, потурбуватися про своїх близьких і рідних старшого віку та допомогти їм оплатити рахунки за допомогою он-лайн сервісів.

Пам’ятайте, що миття рук водою з милом ефективно запобігає інфікуванню короновірусом!

Дякуємо усім, хто вже сплатив за воду або зробить це у найближчий час! Будемо відповідальними!

Ми працюємо для Вас!