Адміністрація підприємства “Новолинськводоканал” звертається до Вас з розумінням віднестись до сплати коштів за надані Вам послуги з водопостачання та водовідведення.

На сьогоднішній день утворилась значна сума заборгованості населення перед нашим підприємством. Погодьтесь, ми завжди намагалися зрозуміти Ваші проблеми, а тепер просимо Вас з розумінням віднестись до сплати наданих нами послуг.

Повідомляємо Вас про те, що ремонт  водопровідних та каналізаційних мереж, а також надання комунальних послуг проводиться виключно за Ваші кошти, які Ви не сплачуєте. При наявній заборгованості підприємство “Нововолинськводоканал”  не має можливості надавати Вам повний перелік експлуатаційні та якісні комунальні послуги.

Ця обставина змушує підприємство «Нововолинськводоканал”  звертатись до суду про стягнення заборгованості в примусовому порядку. В судовому порядку ця сума зросте майже вдвічі, оскільки при вирішені справи в судовому порядку Ви вимушені будете сплачувати додаткові  судові витрати. Також нами проводиться відключення від систем водопостачання та водовідведення, що також призводить до додаткових витрат з Вашого боку.

         Адміністрація підприємства “Новолинськводоканал”